Routecraft

Renovatie Hoftuin in Hillegom

De Hoftuin in het centrum van Hillegom is in oude luister hersteld. De naastgelegen Hoofdstraat is ook opgeknapt. De werkzaamheden hebben verkeershinder tot gevolg gehad voor het gemotoriseerd verkeer & de leveranciers van de winkels in het oostelijk deel van de Hoofdstraat. Routecraft heeft kaarten gemaakt die geoptimaliseerd zijn voor drukwerk, social media en op TV.

Basiskaart

De briefing bestaat uit een werktekening of een tekstdocument. Een elegante en duidelijke basiskaart wordt getekend. Deze dient als uitgangspunt om productiekaarten te tekenen die geoptimaliseerd zijn voor drukwerk, online en toepassingen op TV.

Drukwerk

De basiskaart is door bewerkt om gebruikt te worden in een flyer die we ontworpen & geproduceerd hebben. We hebben gelet op de typografie, kleurgebruik, lijnvoering en lijn dikte. De flyers zijn uitgedeeld aan de bewoners van het gebied en de winkeliers in de Hoofdstraat om aan hun toeleveranciers te geven.

Social media

Er was een Facebook groep aangemaakt speciaal over de renovatie van de Hoftuin en alle werkzaamheden die daarbij hoorden. De kaarten zijn aangepast zodat ze goed leesbaar zijn op een beeldscherm waarbij we vooral gelet hebben op de typografie en lijndiktes. De straatnamen moeten om duidelijk leesbaar te zijn op een beeldscherm over het algemeen in een grotere lettergrootte geplaatst worden.

TV

Op het lokale TV kanaal is ook aandacht geschonken aan de werkzaamheden. Als TV kijker heb je geen controle hoe lang je naar een shot kijkt, daarom is ervoor gekozen niet te veel informatie tegelijk te laten zien. Voor de verschillende doelgroepen zijn aparte kaarten met dezelfde beeld uitsnede gemaakt.

Geïnteresseerd? Vul uw naam en e-mailadres in en we nemen contact met u op.

Casestudy

Map Widget

Contact